lördag, mars 21, 2009

Ett stenkast från Rinkeby

Nu jobbar inte jag i nordvästra Stockholm, som tillhör ett av de områden som drabbats värst av stenkastning mot bussar. Men om jag hade gjort det hade jag kunnat säga att jag jobbar ett stenkast från Rinkeby.

DN-artikel: "Stenkastning mot buss ökar dramatiskt".

6 kommentarer:

lisa sa...

Det där med stenkastining mot kollektivtrafiken är verkligen vidrigt. kanske den mest menlösa, och samtidigt farliga, provokationen.

Fjant sa...

Diggar verkligen dina inlägg... Svar på ditt inlägg i min blogg...
Jag har inte mycket fritid, men jag gör mycket av jobbet med mobilen, så det kommer ut där direkt vart man än är, och mitt mål är iallafall att ha en 4-7 inlägg om dagen.... =)

/Fjant
www.fjant.tk

Fru Hanger sa...

Det där var så torrt att det knastrar mellan mina tänder när jag läser det... ;-)

Ämnet i sig allvarligt och upprörande!

Cliff Hanger sa...

Lisa - Ja, det är bara att hålla med. Så oerhört meningslöst. Vad har de för motiv? Annat som verkligen är upprörande är när ambulanssjukvårdare och brandmän utsätts för stenkastning (även om ingen förtjänar att få stenar kastade på sig).

Fjant - Tackar! Jag tycker att våra bloggstilar påminner om varandras (välkommen till klubben för inbördes beundran). :-)

Fru Hanger - Inte tugga på skärmen! Fy!
;-)

Jah Hollis sa...

Spö skulle dom ha, dom som kastar sten på busschaufförer och brandmän och andra som är ute och gör ett jobb i allmänhetens tjänst. Och jag köper inte några socialantropologiska ursäkter om utanförskap och liknande. En idiot är en idiot.

Cliff Hanger sa...

Även om jag generellt är emot spöstraff är jag nästan benägen att hålla med...