onsdag, mars 04, 2009

Olof äter skräcködla




Tycker du att du är häftig för att du har ätit struts, skallerorm och surströmming? Sorry, men allt det där är ju vardagsmat på Ica nu för tiden (nåja, en sanning med modifikation... men allt detta säljs faktiskt i svenska livsmedelsbutiker idag).

Nej, de riktigt hårda killarna nöjer sig inte med mindre än att käka skräcködla. Eller som Olof Appelblad säger: "Jag äter fortfarande Varan".

9 kommentarer:

TeachGirl sa...

Hahaha... Det tog ett par sekunder för mig att koppla. :)

Förresten, det där med surströmming låter alldeles för läskigt för mig. Käkar nog hellre skallerorm.

Pumita sa...

Haha, skräcködla i tablettform skulle jag kunna klämma i mig också. Det mest "exotiska" jag har ätit annars är hajfilé. Mest pga nyfikenhet, inte för att skryta om det. Det smakade som fisk brukar göra, inget speciellt.

P.S. Smart kille som ser framåt istället för att älta det som hänt.

Schnifflock von Hassel Grühn sa...

Ordlek på hög nivå =) *gillar*

Fjant sa...

=) Nice inlägg, tack för länkningen, givetvis länkar jag tillbaka till dig... =)

/Fjant
www.fjant.tk

Cliff Hanger sa...

Teachgirl - Jag har varken ätit surströmming eller skallerorm, men jag skulle också välja skallerorm om jag tingades välja mellan dem.

Pumita - Den mest exotiska fisk som jag har ätit är svärdfisk. Smakade också som vanlig fisk.

Schnifflock - Ett litet "Facebook-gillar" där? Det gillar jag. :-)

Fjant - Tack själv! :-)

stella sweden sa...

Jag gillar filmaffischen samt FB!
;)

Cliff Hanger sa...

Stella - Ibland har man tur när man bildgooglar! :-)

Anonym sa...

Skryta?? Vad är de o skryta om? Jag har ätit människokött.. inget jag skryter om.. Vad ska du skryta om härnäst.. Vilka droger du har tagit kanske? Man kan inte skryta om att man har ätit ngt konstigt.. det är mer en självdiss än ngt att skryta om.. "Åh jag drack babianblod häromdagen"

Olof sa...

Haha. Härliga bildillustrationer.
Jag skrattade också gott när jag såg att dom stavat fel på Waran.

Jag får förhoppningsvis dock sluta äta det efter mitt läkarbesök imorgon.

/Olof Appelblad