söndag, februari 08, 2009

El Pedro! Var är du?

En bloggare som jag länge slagit följe med i bloggosfären är El Pedro. Vi har kommenterat på varandras bloggar titt som tätt och det har varit trevligt och kamratligt. En bloggpolare helt enkelt.

Så döm av min förvåning och snopenhet när jag skulle surfa in på hans blogg häromdagen och möttes av detta.

Så gör man väl inte? Om man ska sluta blogga kan man väl åtminstone låta bloggen ligga kvar? Men vad vet jag, den gode El Pedro hade kanske sina skäl.

8 kommentarer:

lisa sa...

Va? Jag tänkte senast igår på att det var längesedan han uppdaterade, men det där var väl lite väl trist? Får gå upp och snacka allvar med karln!

Cliff Hanger sa...

Lisa - Ja, det får du verkligen göra! Vet du var han bor och vad han heter på riktigt?

lisa sa...

Japp, vi är typ grannar.

Cliff Hanger sa...

Banka argt på hans dörr och hälsa från mig! Han måste höra av sig!

Stefan sa...

eller hur?

jag trodde att min webbläsare skojade med mig men tydligen är bloggen gone. lite som argaste back in the day.

trist som fan

Jah Hollis sa...

:-) Vad är man när man är "typ" grannar?
Ja, det är lite snopet när någon bara försvinner så där ur bloggosfären. Men, som sagt, någon förklaring finns det väl.
Jag läste eller hörde någonstans om en tjej som var förtvivlad för att hennes pojkvän som hade dött fortfarande "existerade" på Facebook i form av ett FB-konto som det tydligen inte gick att få någon att ta bort. Cyberrymden måste vara full av övergivna bloggar och FB-konton och liknande.

Cliff Hanger sa...

Jah Hollis - Ja, det är jättesnopet. I första hand tycker jag att man kan göra en bloggpaus, utan att definitivt säga adjö. I andra hand slutar man blogga och säger tack och hej på bloggen, men låter ändå bloggen ligga kvar som ett arkiv för andra att läsa i och ett utrymme att skicka en hälsning. Man ska aldrig (om man inte har synnerliga skäl) radera sin blogg. Det tycker i alla fall jag, även om man självklart får göra som man vill med sin egen blogg.

Vi får hoppas att det är motsatsen som gäller för El Pedro jämfört med den där killen som dog men ändå var kvar på FB. Alltså att han lever, trots att han inte finns kvar i bloggosfären.

Anonym sa...

Ja, var är El Pedro? Blev också snopen när jag skulle surfa in där och allt bara var borta...