onsdag, oktober 14, 2009

Carola och jag


Sitter ni ner (ja, så klart ni gör - det var bara en retorisk fråga)? Håll i er nu... I helgen flirtade ingen mindre än Carola med mig. Ja, hon må vara gammal och dokumenterat galen, men man kan inte ta ifrån henne att hon fortfarande är snygg och har en rejäl dos star quality.

Vi var båda på Clarion Hotell Stockholm och käkade söndagsbrunch. Jag stod aningslöst vid ostbordet och lassade gorgonzola på några kex när Carola smög fram och leende utbrast "ser gott ut". Mmm... jag vet nog vad du egentligen tycker ser gott ut, tänkte jag. Jag menar, varför skulle en superkändis (med svenska mått mätt) frivilligt ta detta steg och bryta sin låga profil om det inte vore för att hon var fruktansvärt intresserad - för att inte säga frustande sprängkåt? Men jag svarade naturligtvis inte med det jag tänkte, utan klämde bara fram ett käckt "absolut!". Jag vet, jag borde naturligtvis ha kommit på något mycket bättre svar för att bemöta hennes illa dolda intresse. Jag borde ha sagt... Sorry Carola, men jag är en upptagen man. Min familj sitter där borta, så hala in din dreglande tunga och lugna ner dig.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det var ett tag sedan jag kommenterade hos dig, men nu kom jag på att jag nog ändå skulle göra det. Ja, tänk att du fick en sådan kändis på fall... hon sitter nog hemma och funderar på nästa låttext kan jag tänka. Så håll öronen öppna när hon ska sjunga ut sin åtrå!
.:Sabina:. (fd Ina)

Cliff Hanger sa...

Jag sitter som på nålar! ;-)

Trevligt att du morsade. :-)

Londongirl sa...

Ha ha ha...vad du är cool som har varit på restaurang med Carola! ;-)

....jag har bara varit på restaurang med Svennis i London men den har du ju hört förut.

Alla smutsiga detaljer sa...

Gammal???!!!???