söndag, augusti 10, 2008

Mitt bär: Mikael Eklund

Jag vet... eh, tror...eh, hoppas att ni är många där ute i sajberspäjs som fantiser... eh, undrar hur den där sexigt mystiske Cliff Hanger egentligen ser ut. Eftersom jag föredrar att hålla mitt ansikte anonymt har ni dock svävat i ovisshet. Jag bjussar inte på mitt ansikte nu heller, men jag ska nu ge er det näst bästa: en påstådd look-a-like.

Robban, en läsare som träffat mig i verkliga livet, påstår att han hittat mitt "bär" (tänk "lika som bär"), vilket han nämnde i en kommentar till ett av mina senaste inlägg. Han påstod att jag är lik Mikael Eklund i Kalmar FF. Själv tycker jag inte att jag är bär-lik honom, även om jag måste erkänna att det finns en del likheter. Men när jag nu har visat sambon, morsan och syrran fotot på Mikael Eklund tyckte allihop att han var väldigt lik mig.

Det vore kul om ni som vet hur jag ser ut kommenterade hur lik jag är denne Mikael Eklund. Och detta gäller alla: Vem är ditt bär? Är du lik någon kändis?

Här är Mikael Eklund:

19 kommentarer:

Thérèse sa...

Så det är så där du ser ut;) Eftersom jag inte sett mer än dina ögon har jag svårt att uttala mig om likheten. Men dom som är kunniga verkar ju överens. lite trist att vara lik någon i Kalmar FF kanske.

Precis som du har jag varit helt emot bilder på min blogg men har blivit lite modigare och lagt upp några vid enstaka tillfällen. Dock ganska otydliga där det är motljus , kort taget i spegeln , suddiga kort , halvmörka kort mm. För lite skygg är jag och att synas på bloggen kommer inte att bli någon vana. Fast jag bloggar under riktigt namn och är nog ganska lätt att kolla upp fast förhoppningsvis gör ingen det. Har ännu inte haft någon stalker eller fått konstig post/konstiga telefonsamtal. Har ju inte så enormt många läsare och skriver inte om så kontroversiella grejer heller. Så det är nog lugnt.

barajagjohanna sa...

Jaså, så det är sådär du ser ut!

När jag hade krulligt hår för några år sedan fick jag höra några gånger att jag var lite lik Sarah Jessica Parker. Vettetusan om det stämmer... Pippi Långstrump har jag också fått höra att jag är lik, haha (och det var förstås främst när jag hade rött hår). Och Alanis Morissette får jag höra att jag är lik då och då. Så, där har du en blandning att sätta ihop, och så blir det jag. (?)

stella sweden sa...

Oj så roligt...har ju visat bilder på mig på min blogg...men skulle ju vara intressant att finna sitt eget bär! Så snart jag har tid så ska jag ut i världen o spana efter henn!

TeachGirl sa...

Kul att se en aning av hur du ser ut. Men Kalmar...?

Jag vet inte vem mitt bär är. Jag har det framför mig. :)

Andreas sa...

Det finns helt klart stora likheter, men då pratar jag nog mest om ansiktet som helhet. Ska man gå in på detaljer som näsa, mun, ögon osv, då kan jag inte uttala mig, men bara sådär rätt upp och ner, så är det helt klart väldigt likt.

Ansiktet alltså. Jag kan tyvärr inte tillstå att din kropp påminner om en vältränad allsvensk fotbollsspelares, sorry ;)

(Nej, inte min heller, absolut inte...)

Själv har jag aldrig hört om någon som varit ens närmelsevis lik mig. Jag är väl helt enkelt unik :)

Cliff Hanger sa...

Thérèse - Ja, det hade självklart varit roligare att vara lik någon i Hammarby. Spelar man i Hammarby är man ju automatiskt snygg liksom. ;)

Jag är inte heller direkt rädd för att publicera mitt ansikte. Men jag känner att anonymiteten ger mig lite mer frihet - i alla fall känns det så, och det är minst lika viktigt.

Barajagjohanna - Jag har ju sett foton på dig på din blogg. Och nog är du lite av en kombination av Pippi och Alanis. :)

Stella - Sök och du skall finna!

Teachgirl - Har du ditt bär framför dig? Jag fattar inte. Har du en spegel framför dig?

Andreas - Hade jag bara inte fått innebandyns vårsäsong spolierad av fotskadan hade jag självklart haft en "allsvensk" fysik. ;)

Agipman sa...

He he.... ja, en viss likhet kan man verkligen finna. Men som Andreas säger så är det inte detaljerna, utan helheten.
Mitt eget bär har jag inte hittat... än. Men man kanske skulle leta.
:-)

Cliff Hanger sa...

Agipman - Ja, det är väl bara att hacka i sig att man är lik denne smålänning. Well, well, det kunde ha varit värre...

Jag såg ju ditt bär på apoteket i Farsta, har jag inte sagt det?

Tankar hos Omar sa...

ääääää men hallå. Asså har ni helt fel på synen eller? Likheten e minimal, om den ens finns.
Kära Cliff, jag har svårt att se en likhet mellan och M E.

Mitt bär sägs vara Darin, men jag undrar om de som säger det också har fel på synen.
Jag har inget bär!!!

Annelie sa...

När jag var ung, blond och kortklippt fick jag ofta höra att jag liknade Emma Sjöberg. Jag tror det menades som en komplimang. Själv har jag alltid haft svårt för att hon ler med hela tandköttet.

Doughpleaser sa...

Jaså minsann! Är även dina kläder lika sponsrade?

Jag är mest lik Shrek. Dock utan någon Fiona i släptåg.

TeachGirl sa...

Jag såg själv att meningen såg knepig ut. Jag menade bara att jag har den upptäckten framför mig. Någon gång kanske jag hittar mitt bär. :)

Mosstrollet sa...

dar ser man! Han ser ju inte sa dum ut:P

Sjalv har jag fatt hora att mitt bar ar pippi langstrump.

Pumita sa...

Fel färg på tröjan iaf, annars kanske det är likt... det vet jag inget om. Själv har jag inget bär eller har du sett en jordgubbe med gula ränder kanske?

InreRum sa...

Ha! Det var ju också en variant, att likna. Ta det i din takt du, snart blir det ett utvik, med dig själv på bloggen :o) Kanske.

Cliff Hanger sa...

Omar - Intressant att man kan tycka så olika! Jag skulle ändå vilja påstå att jag är mer lik Mikael Eklund än du är lik Darin, men det säger i o f s inte så mycket.

Annelie - Ja, Emma Sjöberg var ju en s k supermodell och var en snygg stjärna i George Micheals musikvideo, så det måste varir en komplimang. Men jag håller med dig om det där med tandköttet.

Doughpleaser - Nja, jag har vissa företagsnamn på några av mina kläder. Nike, Fila, Adidas t ex. Men jag har inte sett några pengar rassla in hos mig från dem... Shrek alltså... så illa kan det väl ändå inte vara (även om han har ett fint inre)?

Teachgirl - Det är bara att korpgluggarna öppna!

Mosstrollet - Du är nog en Pippi Långstrump de luxe!

Pumita - Jordgubbe med gula ränder! Har du ätit konstiga svampar nu igen? ;)

Inrerum - Haha... dream on! ;)

Anonym sa...

Jag kan hålla med om att det finns vissa likheter. Du är oxå lite lik Filip Hammar. Tycker jag!
//KFL

Tankar hos Omar sa...

Okej mister! Jag kan gå med på att du är mer lik Mikael än jag Darin. Därmed inte sagt att jag tycker ni är lika :)

Cliff Hanger sa...

KFL - Hm... Filip Hammar... känns inte smickrande. Men det behöver inte vara fel för det. Fast bara lite lik i så fall.

Omar - It´s a deal. :)