tisdag, mars 11, 2008

Kort lägesrapport

Hej, nu har jag, sambon och Tilda som tidigare nämnts flyttat till Stockholms kommun. För alla er (eh... typ ingen, men vafan) som så nyfiket undrat vad som egentligen menades med Pieltudar som bostadsort i min presentation här kan jag nu avslöja att det var fulspanska för Huddinge (hud din ge direktöversatt. Jag funderade på "Skinyourgive" ett tag också, men det kändes för lättgissat).

Flyttkartongerna betas av en efter en, men inte i ett överdrivet raskt tempo. Dumt nog hamnade databordet bakom alla kartonger i ett trångt rum, så det dröjer nog några dagar till innan vi kopplar in datorn hemma.

Ikväll ska för övrigt pappa Cliff köpa leksaker. Till sig själv. PS2-konsol och Guitar Hero 3.

Det får bli allt för nu. Lunchen kallar.

14 kommentarer:

Thérèse sa...

Flytta är jobbigt men det är skönt när man kommer i ordning på nya stället , hoppas det gått bra för er.

Kul att få Pideltudar förklarat för jag har undrat flera gånger.

smultronpaj sa...

funkar det bra till ps2? Tänkte köpa till sambon i present men han påstår att det är bättre till ps3

lisa sa...

bra för gonattsångerna!

Pumita sa...

Kul att höra att ni börjar komma i ordning! Hur går det med barnkammaren?

Jag har knappt börjat packa än men röjer desto mer för att ha mindre att flytta! =)

Pieltudar var påhittigt! Fast jag måste få skryta med att jag knäckte det för ganska länge sedan. Inte helt enkelt trots att jag har pluggat spanska. :)

Ewila sa...

Välkommen till Stockholm! :)
Själv är jag tillbaka i förorten (övergett lgh och staden för radhus i förorten eftersom vi också blir fler under detta år) efter ett par dagar i Barcelona ...
Att se Eguren på Camp Nou var en höjdare kan jag lova :)! Wow typ.

TeachGirl sa...

Måste erkänna att jag funderade lite förut, men gav upp gissandet utan resultat. Klurig liten gåta - Oldsberg släng dig i väggen. Bra att flytten gick bra.

londongirl sa...

Välkommen till Stockholm! Hoppas lilla Tilda mår bra! :))

Cliff Hanger sa...

Thérèse - Tack, det flyter på hyfsat. Men jag borde nog öka tempot lite mer. Det är många kartonger.

Smultronpaj - Det borde väl vara bättre på PS3, men det räcker långt med PS2 också. Invigde spelet igår och det funkar bra. Har dock inte förstått hur jag får möjlighet att spela alla låtar. Det ska vara över 70, men jag hittar bara 8 (irriterande!). Någon som vet hur man gör?

Lisa - Ja, jag har i o f s redan börjat sjunga bajensånger för Tilda i magen, men det är inte fel att variera sig lite. :-)

Pumita - Det går halvtrögt med "barnkammaren". I början ska hon ju dela rum med oss, så det blir ingen barnkammare på ett tag. Men i sinom tid ska hon få ett eget rum. Just nu står det dock rätt många kartonger där. På söndag ska vi till Ikea och köpa barnsäng mm.

Du gör klokt i att röja. Jag och sambon (i synnerhet jag) är alldeles för dåliga på att slänga gamla grejer. Man vet ju aldrig, de KAN vara bra att ha någon gång.

Duktigt av dig att knäcka Pieltudar! Och kul att det trots allt fanns några som har klurat på det. :-)

Ewila - Tack. Jag är grymt avis på dig som fick the one and only Eguren på Camp Nou (eller är det Nou Camp...jag har själv varit där, emn jag minns inte). En kompis som såg matchen på TV påstod att han fick tårar i ögonen av stolthet. Var hittar man dig på Internet nu för tiden annars?

Teachgirl - Mr Oldshanger bugar och bockar. :-)

Londongirl - Tack! Jo, hon verkar må finfint. Hon rör sig och lever om så att hela magen rör sig. Lite värre med hennes mor, även om det är inte är allvarligt.

Anonym sa...

funkarutmärkt på PS2.

inväntar Rock Band till PS3 istället men GHIII är bra som faen

Cliff Hanger sa...

El Pedro - Skönt, det känns bra att ha en experkommentar i ryggen. Har du någon förklaring till hur man kommer åt alla låtarna i spellistan?

Anonym sa...

cliff:

heheh hav tålamod min vän, du måste spela dig igenom listan sen får du tillgång till låtarna, här är inget gratis :)

Cliff Hanger sa...

El Pedro - Tack, jag har märkt det nu. Hårda bananer. Jag tycker att det är lite taskigt faktiskt. Man borde kunna få ha det som ett partyspel och kunna välja bland alla (eller åtminstone nästan alla) låtar även om man inte är bra. Men jag har köpt tre låtar nu, och har drygt 1600 dollar till godo. Plus träningsvärk i högerhanden...

Anonym sa...

cliff:

men det är ju detta som är bra, man måste kämpa för att få ha allt kul :)

Cliff Hanger sa...

Du är hård men rättvis. :-)