lördag, mars 15, 2008

Den rockande vikingen

Vem kunde tro att Christer Sjögren var ett hängivet hårdrocksfan? "I love Europe", sjunger han ju.

10 kommentarer:

Jah Hollis sa...

Europe? Hårdrock?
Jag fattar ingenting? :-)

ewila sa...

Jag håller med jah hollis :).
Men ... jag har hört rykten om att Christer har spelat något Angus Young solo med guran bakom ryggen någon gång. Om det är sant däremot, det vågar jag inte svara på.

Finns inte på nätet för tillfället. Tiden räcker inte till. I min hjärna hade jag tänkt blogga om magen bara för att komma ihåg allt som händer, men nu har det tyvärr inte blivit så. Jag kanske bara inte har något tillräckligt intressant att säga.

Vi hoppas på ett förnedrat Norrköping idag va :)!

Agipman sa...

En gång i tiden fanns det en svensk hårdrocksgrupp som lystrade till namnet Europe. Deras största hit "The final countdown" får väl förhoppningsvis (om vi fortsätter på referenserna) symbolisera Sjögrens uttåg ur den massmediala uppmärksamheten. Hans bidrag var inte ens så dåligt att det blev bra.

/Agipman - som skämms lite över att han uppenbarligen har koll på Christer Sjögren. :-)

Jah Hollis sa...

A: Jag vet, naturligtvis.
Ville vara lite ironisk (vilket i alla fall Ewila snappade) eftersom jag aldrig sett pudelrockarna Europe som ett hårdrockband.

Cliff Hanger sa...

Jah Hollis - Jag tycker inte att Europe är så värst hårda, men jag tror att de ska sorteras in under etiketten "melodiös hårdrock".

Ewila - Se ovanför angående etiketten på Europe. Låter nästan för bra för att vara sant att Sjögren skulle ha gjort ett sånt solo. :-) Men, det är klart, kan Lasse Berghagen vara polare med Nicko McBrain (Iron Maiden) så är väl inget omöjligt... Trevligt att du tar dig tid att titta förbi här trots att du har ont om tid. :-) Jag tror säkert att du har en hel del intressant att blogga om. Det gäller bara att komma igång! När ska du föda? Peking förnedrat, nästa Gefle! :-)

Agipman - Din gamla schlagerbög! Välkommen ut ur garderoben! ;-)

Ewila sa...

Haha, avslöjad. Jag är kanske bara för lat för att få tummen ur :). Mycket på jobbet och när jag väl är hemma orkar jag inte vara så kreativ helt enkelt.
I augusti blir det bäbis, enligt vad vi tror. Ska på ultraljud om en vecka så vi kanske får reda på mer då! Hoppas det går bra för er också, det börjar väl närma sej nu!
Kan förresten knappt fatta att man står på Söderstadion om en vecka (och en dag)! :) Jag har redan börjat sjunga upp ...

Cliff Hanger sa...

Ewila - Ja, det känns verkligen märkligt att det är dags för Söderstadion snart. Vilket väder! Skönt för "a-lagarna" att de är på Cypern. Men jag tror att det tvärvänder och blir vackert vårväder lagom till genrepet. Bajen kommer med våren! Hoppas att jag får mitt säsongskort till dess bara. Det ska postas idag...
Lycka till med ultraljudet! Ska ni ta fråga om könet? Några namnidéer (Kenta, Ronnie, Eskil, Billy, Nacka, Bajen...)?

barajagjohanna sa...

Har du hört att han sjunger "it's something in the ear" också...? jag tycker att det är väldigt roligt. :)

(Det ska självklart vara "it's something in the air", men jag tror han uttalar det "ear" för att det ska rimma på ett senare ord. Mycket fult.)

Cliff Hanger sa...

Barajagjohanna - Haha... det har jag inte märkt, men det var en kul notering av dig. :-) Jag måste nog söka upp detta på youtube nu.

ewila sa...

Bajen kom uppenbarligen inte med våren ... :(

Igår konstaterades det att vår lilla Bajare har "resurser" om man säger så, samtidigt som födseln kom en vecka närmre än vi trott :). Så långt som till namn har vi inte kommit dock.
Tråkigare är att jag börjar inse att jag måste överge min ståplats snart ...