tisdag, juni 30, 2009

En annorlunda dag

Det här är ju inte någon dagboksblogg. Men jag är beredd att göra ett undantag för att lite kort beskriva vad jag gjorde i lördags, för det var en dag som stack ut, kan man säga.

Det blir en kort beskrivning, jag måste krama kudden snart. Men jag var med om mitt livs första svensexa i lördags (hade ingen innan jag gifte mig, vi gifte ju oss i smyg).

Dagen började med att vi kidnappade herr Blodpudding och förde honom till Ulvsunda industriområde, där han och vi andra utsattes för eldklot, skottsalvor, napalmbomber och lite annat smått och gott. Kanske ska tilläggas att det var experter på specialeffekter som hanterade detta.

Efter det fick herr Blodpudding dra på sig en tajt Stålmannen-dräkt med tillhörande pungklyvning och hoppa bungy jump. Därefter blev det en snabb transport med RIB från Strandvägen ut mot skärgården, där våra hyrda vattenskotrar stod och väntade. I en hel timme åkte vi sedan skoter i innerskärgården och kryssade i det varma solskenet mellan finlandsbåtar, segelbåtar och motorbåtar. Med en toppfart på 65 km/h var vi snabbast av alla. Men lite långsammare slalomåkning var också kul.

Ännu långsammare blev det med nästa upplevelse på vatten, nämligen bastuflottfärden. Många sköna dopp blev det före och efter grillningen på däck. Och bastande har sällan varit så skönt. Som avrundning blev det lite fotboll på ängen vid marinan innan vi landade i en lägenhet med delar av möhippegänget.

3 kommentarer:

londongirl sa...

Låter som en riktigt härlig svensexa! :-)
Mycket hav...och fotboll...kan det bli bättre?

I Världens Ända sa...

Åh! Låter helt grymt ju! Här så handlar svensexorna att man går på strippklubbar. Fast med stålmansdräkten på det är klart =P

Cliff Hanger sa...

Londongirl - Nej, jag tror faktiskt inte att det kan bli mtycket bättre. :-)

I Världens Ända - Det var grymt! Trots att den enda strippen blev när offret bytte om till superhjälte. :-)