måndag, juli 28, 2008

Här är det tropisk natt

Där jag befinner mig just nu är det tropisk natt. Var befinner jag mig? I Tanzania, Brasilien eller Thailand? Nej, i Tidaholm, Sverige.

Den meteorologiska definitionen av “tropisk natt” är att temperaturen aldrig ska understiga 20 grader Celsius. Och det är faktiskt så varm som denna natt ska vara.P.S./ Fyll gärna på med fler tidstypiska saker till det föregående inlägget!

7 kommentarer:

mikebike sa...

heja. haha jadu det är fanimej tropiskt. im min nya lägenhet är det som en kamin. solen ligger på och värmer upp hela dagen så att värmen sitter i väggarna. herrejävlar. men vad ända in i h-e gör du i tidaholm?

Doughpleaser sa...

Tidaholm. Såklart. Hehe.

Vi slog er med 3-1 i andra halvlek häromveckan. Med Norrköpingsögon räknar vi inte längre poäng, vi räknar resultat i små tidsperioder eller halvlekar. Hoppas du empatiserar med oss. I gengäld kan jag tänka mig att hålla en tumme för Bajen i jakten på andraplatsen.

Cliff Hanger sa...

Mikebike - Har du inte förstått att man ska vara utomhus när det är svensk högsommar? ;) Jag är i Tidaholm för att helga den kända bajenramsan "Öka takten sista kvarten, Ti-da-holm!". Och för att sambon kommer härifrån.

Doughpleaser - Varmt välkommen tillbaka i bloggosfären!:) Jag sympatiserar absolut med peking och bjussar på en liten 3-1-vinst. Ni påminner ju om Bajen en aning: En gammal anrik klubb som sladdar i allsvenskan (som Bajen ofta har gjort) och har/hade Sören Cratz som tränare (assisterande nu, eller hur?). Dessutom brukar ni vara fina nog att ha vett att förlora mot Bajen (om vi snackar hela matcherna då) och ni är på lagom bortareseavstånd.

Alla smutsiga detaljer sa...

Tidaholm...glöm inte att gå förbi papperskorgen och sparka på den - eller är det en myt?

Cliff Hanger sa...

ASD - Det där har jag aldrig hört talas om. Men jag får väl göra det, för säkerhets skull. Antar att det är något lyckobringande (?).

Alla smutsiga detaljer sa...

Jo, du vet att det finns en liten ramsa i 75:e minuten av varje Bajenmatch (öka takten du vet). Den sägen som jag hört är att en tränare eller materialare eller något, som kom från Tidaholm till Bajen, i sin ungdom hade haft som tradition att alltid sparka på en papperskorg för tur före match. När det sen inte gick så bra för Bajen åkte någon och hämtade papperskorgen så löste det sig.
Detta betyder i och för sig att du inte kan sparka på papperskorgen eftersom den är flyttad...
Så gick det som det gick i går också!

Cliff Hanger sa...

De naturliga följdfrågorna är således: Var finns papperskorgen nu? och Varför sparkade ingen på papperskorgen innan ljungskile-matchen?