söndag, maj 04, 2008

Handy man

Jag har alltid haft dåligt självförtroende när det gäller händiga göromål. En sådan sak som att sätta ihop en IKEA-möbel själv kändes länge som en utopi. Men nu har det hänt! Jag har satt ihop en IKEA-möbel alldeles, alldeles själv! Hela bruksanvisningen kan ses på bilden här nedanför. Observera att jag INTE behövde ringa IKEA och fråga hur man ska bära sig åt, vilket så fint illustreras att man annars kan göra. Hurra för mig!

19 kommentarer:

londongirl sa...

Ha ha, du är för söt!!! Nu är väl fru Hanger stolt över att ha en sån Handy man!?

jerk sa...

Duktig Cliff :)

Pumita sa...

Hehe, bra jobbat!

Oäkta fru Hanger sa...

Den höggravida mrs Hanger är djupt tacksam att hon kan lämna dessa tunga projekt till sin man... :-)

Ina sa...

Allt som stärker självförtroendet är bra. You keep it up!!
(...fast eg smyger jag mest omkring och håller koll på den oäkta fru Hanger, som skrev här nyss...)

Anonym sa...

du är grym Cliff.

Nu vet jag vem to call när jag behöver händig hjälp i mitt kök ;)

Studiomannen sa...

Ha ha!

Måste hijacka en kortis och kommentera en sak ang fotboll. Nu läste jag Sportbladet och de tyckte att det var en fin match på SÖderstadion. Konstigt. Hade jag varit bajare hade jag varit deppad för ännu en mållös match trots stort bollinnehav. Nu är jag Blåvit och deppar för tråkigt spel i en relativ skitmatch. Jag såg två mittenlag.

Anonym sa...

Wow! Vad du kan! Tre delar som ska sättas ihop... Du är duktig du!//KFL

Cliff Hanger sa...

Londongirl - Se fru Hangers svar här ovanför! :-)

Jerk, Pumita, oäkta frun, Ina - Yeah, I´m the man. :-)

El Pedro - Du kan fixa de lätta delarna, så hör du av dig till mig när du stöter på nåt riktigt svårt problem, okej? :-)

Studiomannen - Jo, jag var besviken på uddlösheten och att vi inte fick med oss tre poäng, vilka vi var värda, rent spelmässigt, tycker jag. Men man måste visst göra mål i fotboll också, det räcker inte med vackert spel. Annars var första halvleken Bajens kanske bästa i år. I slutet på andra mattades de grönvita. Nog var det två mittenlag vi såg. En helt annan sak som jag kom att tänka på när jag läste din kommentar var att "trots stort" är en palindrom.

KFL - Trevligt att få en kommentar från dig igen, det var länge sedan! Grattis på födelsedagen i morgon! Vem vet, kanske kommer vår Tilda att få samma födelsedag som du. Då blir det nog en bra oxe av henne! :-)

Studiomannen sa...

Cliff: skarpöga där! :-D Nu möter Blåvitt Kalmar hemma och de vann båda mötena förra året (3-2 hemma och 5-0 borta). Synd bara att sådana meriter inte kan räknas...

En sak till: jag är alltid enögd vad gäller mitt eget lag, men jag måste erkänna att Bajen låg närmare segern. Men det kan visa sig vara viktigt för mitt lag till hösten att det nu är tredje bortamatchen som vi tar en poäng trots att det andra laget varit bättre (HBK, MFF och nu Bajen).

barajagjohanna sa...

...och du anar inte hur stolt jag var över mig själv när jag lyckades sätta ihop två IKEA-pallar för knappt ett år sedan... :D

Cliff Hanger sa...

Studiomannen - Det är lugnt att du är enögd. Mitt skarpa öga är också ganska enögt. :-)

Det är för väl att gamla meriter inte räknas. För i så fall skulle vi ju lika gärna kunna dela ut årets guld till Göteborg direkt, och det vore ju en skam för fotbollen. ;-)

Barajagjohanna - Jag ställer mig upp och applåderar! :-)

Shadow sa...

Cliff Hanger > Haha, jag tror att du bör hålla dig borta från Billy-bokhyllan ett tag till.

Stefan sa...

det riktigt sköna är att gubben på bilden ser konfunderad ut när saker saknas OCH sedan ler när han ringer IKEA - det borde vara precis tvärtom.

Leendes vid öppnadet av kartongen (för nu får man ringa och jiddra)

Konfunderad - då det visar sig att jiddret faller platt då Ikeas vassa personal säger "inga problem kom hit och hämta den saknade skruven..."

;)

TeachGirl sa...

Hahaha... Du verkar vara lika insatt i IKEAs underbara värld som jag. Bra jobbat! Kul att se att du skriver lite nu och då i alla fall.

stella sweden sa...

Även jag som är ganska händig har svårt med IKEas grejer...så var stolt!

Cliff Hanger sa...

Stefan - Vilken kreativ kommentar! :-) Jo, det vore bra om IKEA hade ett lager med skruvar för oss som har ett gäng lösa såna. :-)

Teachgirl - Det finns fler som är som jag alltså, vad skönt, då slipper jag känna mig annorlunda. :-)

Stella Sweden - Jag är mycket stolt! :-)

Thérèse sa...

Grattis , jag fick tillkalla hjälp när jag skulle sätta ihop en IKEA-byrå för ett år sen. Det var hur många delar som helst.

Cliff Hanger sa...

Thérèse - Om det var hur många delar som helst så hade du i alla fall en god ursäkt, tycker jag.