söndag, februari 26, 2006

Sverigefoten!



På begäran, här kommer den - Sverigefoten! Passande en dag som denna då vi just sparkat Finlands hockeystjärt och kan summera ett lysande OS där vi sparkat stjärt i en massa sköna grenar!

Jag tror att det var första gången som jag satte på mig denna strumpa. Just for you, folks! Se även den fruktade Bajenfoten!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Stiligt. Mycket stiligt Mangon. Tänk om man hade haft en sån där på foten att svänga runt med under OS. Aschi! Kanske inhandla till årets resterande EM och VM och allt vad det nu är på gång :)

Thérèse sa...

Måste nog säga atty Bajen-foten är snäppet snyggare. Var på så bra humör idag så jag skrev lite om dig på bloggen och länkade lite från arkivet på din blogg. Har läst igenom hela bloggen och skrattat. Finns ingen roligare blogg på nätet

Cliff Hanger sa...

Det är bara att rusa iväg och inhandla! Mitt exemplar har dock inte prövats "i skarpt läge" under match, utan endast fått posera för bilden till bloggen. Kan därför inte lämna någon garanti för att den för tur med sig.

Anonym sa...

Detta blev extremt stiligt:)

Anonym sa...

ÄNTLIGEN!

Jag förutsätter att sverigefoten finns med på Medis i eftermiddag...

Babushka sa...

Åhåååå, en strumpfetichist på min ära!
Trevligt att råkas. Kan meddela att jag faktiskt har självlysande skelettstrumpor...och ett par "fight the power"-strumpor.

Så det så.
;D

Anonym sa...

Hahah, fan vad hemsk (: