söndag, november 15, 2009

Min idealman: Alexander Skarsgård

Alexander Skarsgård är min idealman. Finns det något fel på honom egentligen? Snygg, välförtjänt framgångsrik, trevlig, icke-divig, öppensinnad, jordnära och sist men inte minst lika mycket bajare som jag.

Jag hörde en intervju i P3 Populär med honom i fredags. Och han gav bra svar på allt (jag hörde dock inte hela intervjun, men större delen). När det var hans tur att välja en låt valde han förstås "Just idag är jag stark" (låten som alltid spelas precis innan avspark på Söderstadion) och hans stafettfråga till nästa gäst var "Hur hanterade du smärtan när Hammarby åkte ur allsvenskan?". Bara en sån sak. Dessutom är han ungefär jämngammal med mig och pratade om Hammarbys läge nu och om hur det var att växa upp med Hammarby som om han just hade läst min gästkrönika på Bara Bajen.

Och för att balansera upp dessa homosexuella tendenser* slänger jag in denna video med en av mina personliga favoriter:* Homosexualitet är inte fel, men inte min kopp te.

16 kommentarer:

Donny Hedlund sa...

Exalterat: ALIZEE!!!!!!!

Pash sa...

Rätt hård hebofili-varning på den videon..

Alla smutsiga detaljer sa...

Tänk så bra detta inlägg var tills du sabbade det med dom två sista raderna...

Lunkentuss sa...

Även jag har ju denne man som lite av ett ideal (vid sidan om fine sambon) men jag har tyvärr hört att han är SJUKT tråkig på fester. Och detta av folk som faktiskt festat med honom och så kan man ju inte ha det....

Cliff Hanger sa...

Donny: Eller hur! :-)

Pash: Hm... kanske. Men jag skulle tycka att hon var attraktiv oavsett om jag själv var 16, 27, 44 eller 65 år. En snygg tjej är en snygg tjej oavsett hur gammal man själv är - inte sant? (Men självklart finns det en gräns för hur unga tjejer man ska tillåta sig själv att titta på).

ASD - Men kom igen! Om jag hyllar en kille på det viset måste jag väl få vara lite gubbsjuk också (om man nu kan vara gubbsjuk som 32-åring). ;-)

Lunkentussen: Tack för infon. Lika bra kanske att han inte är helt perfekt.

Cliff Hanger sa...

Pash: Kan tillägga att jag inte vet hur gammal Alizee är i denna video plus att jag finner många betydligt äldre kvinnor attraktiva också.

Cliff Hanger sa...

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article6134571.ab

Alla smutsiga detaljer sa...

Alltså, nej det är inte okej med sexism men det var inte det jag reagerade över utan din rädsla över att bli betraktad som bög.

Cliff Hanger sa...

Rädsla är ett väldigt starkt ord i sammanhanget. Jag är inte ett dugg rädd för att bli betraktad som bög, utan ville som sagt bara balansera upp det (jag tycker att det blev en fin vändning i själva inlägget också) - sedan får du tro vad du vill.

Sexism är också ett starkt ord. Men okej, om det är sexistiskt att tycka att hon är sexig, då är jag väl sexist då. Men om du insinuerar att jag mest ser kvinnor som sexobjekt och att jag är anti-feministisk - då är du ute och cyklar. Jag tycker att man som man både kan vara feminist och värna om kvinnors rättigheter och samtidigt uppskatta snygga tjejer i korta kjolar.

Cliff Hanger sa...

ASD - Jag tror knappast att en homofob ens hade kommit på tanken att skriva ett sånt här inlägg (även om man räknar med de två sista raderna).

Alla smutsiga detaljer sa...

Fast det var roligt att reta upp dig ;-)

Cliff Hanger sa...

ASD - Det lyckades du bra med. En grej till nästa gång bara: Skriv inte att jag "är" någonting. Det är inte schysst att skriva någon på näsan vad den är. Däremot kan du ju skriva "det verkar som att du är...".

Okej, då var det utrett och klart tror jag. Peace out.

Anonym sa...

Det enda fel jag kommer på med Alexander Skarsgård är att han inte ligger naken i min säng... ;-)Fast det kanske är lika bra förresten. Det skulle bli trångt!

//KFL

Cliff Hanger sa...

KFL - Och undrar vad din sambo skulle tycka om att trängas med honom? ;-)

Anette sa...

Säga vad man vill om Alexander Skarsgård men hurreguuud vilken rolig video! Det här måste vara Eurovision song contest. Det är inte konstigt att jag saknar Europa när sånna här roliga grejer dyker upp då och då.

Fast jag tycker den påminner mig lite om den här:

http://www.youtube.com/watch?v=oQJ0ajrqhRc&feature=related

Vet inte varför :)

Cliff Hanger sa...

Anette - Eh... jag vet inte riktigt hur din hjärna fungerar och hur den gör sina associationer, men det är lustigt hur i alla fall... ;-)
P.S. Jag tror att det INTE var från Eurovision Song Contest.