lördag, juni 14, 2008

Fabregas - inte kortare än någon annan


Kvällens match mellan Sverige och Spanien i fotbolls-EM är oerhört intressant. Främst av sportsliga skäl förstås. Men det ska också bli intressant att jämföra Fabregas 177 cm med Andreas Isakssons 197 cm. Fabregas är ju, enligt bildtexten ovan, inte kortare än någon annan.

Urklippet är från Metro för några dagar sedan.

7 kommentarer:

Pash sa...

Nu har jag ju bara träffat dig vid ett tillfälle, Cliff. Men nog fan är Fábregas kortare än mig och längre än dig? :) Har aldrig träffat den där Någon Annan.

Cliff Hanger sa...

Pash - Ditt minne är skarpare än Rain Mans! ;-) Det stämmer helt och hållet. Någon Annan är ett namn alltså, det är det som är förklaringen. Att jag inte tänkte på det.... :-)

Anna Malaga sa...

Matchen var för övrigt skit! Fy, vad retligt...
Jag var pâ barnkalas, som började precis kl.18, men smet in i baren bridvid för att se matchen. En riktigt sunkig bar med mögliga skinkor i taket och dammiga vinflaskor. Ca 40 bistra spanjorer som skrek "Vilka bögar!" ât svenskarna och sedan mumlade ursäktande ât mig..;-)
Vi var kanske värda att förlora, men det var retligt ändâ.
För att Sverige ska göra fler mâl, borde vi kanske bygga ett till Rosengârd utanför Malmö?

Cliff Hanger sa...

Anna Malaga - Ja, det hade varit roligare om vi hade fått låna bollen lite mer. Det såg ju lovande ut i slutet av andra halvlek.

Tänk hur olika man kan se på samma spelare. Spanjorerna mumlade "vilka bögar" om svenskarna, medan vår expertkommentator Magnus Hedman mumlade om "svenskt stål" (det finns säkert "stålbögar" också, men jag tror inte att vare sig "dina" spanjorer eller Hedman gjorde någon sådan koppling...).

Jag har en känsla av att vi kommer få se en hel del andragenerationsinvandrare i svenska landslaget inom några år, även utan nya Rosengård.

Visst var det retligt med förlustmålet på övertid. Men om inte jag har missuppfattat saken hade inte vårt utgångsläge inför sista matchen varit bättre om vi fått oavgjort mot Spanien. Vi går vidare vid seger eller oavgjort mot ryssarna. Och om vi hade fått oavgjort mot spanjorerna hade det också krävts minst oavgjort mot ryssarna för avancemang.

londongirl sa...

Usch, ja vad retligt det var att Spanien fick in det där målet på slutet!

Studiomannen sa...

Jag tycker att det var otroligt snopet förstås. Hade Sverige verkligen spelat riktigt dåligt hade jag varit förbannad i evigheter. Men nu tyckte jag att de gjorde en fin insats. Nu tar vi ryssen!

Jag har utmanat dig! Se mer på min blogg.

konstanze sa...

Inte kortare än någon annan. Stämmer i fall man mäter med mig. Då jag bara är 150 typ