tisdag, april 01, 2008

Brasklapp

Jag har inte bloggat så frekvent på sistone. Det beror bland annat på att vi har genomgått en flytt med allt som hör till. Fram över kommer bloggandet med största sannolikhet inte heller vara så frekvent. Åtminstone inte inom den närmaste framtiden. Mitt fokus och mina prioriteringar ligger just nu på att jobba och få ordning på hemmet. Och på övrig tid finns det andra grejer som jag vill göra, som att titta på hammarbymatcher till exempel (och de spelas med täta mellanrum i vår).

Självklart kommer jag inte att lägga ner bloggandet helt. Men det blir nog (ännu) mer sporadiskt. Och jag kommer inte att mingla runt lika mycket i bloggosfären heller, gissar jag. Eller också kommer jag att blogga som en tok om vår fantastiska dotter. Vem vet.

5 kommentarer:

Jah Hollis sa...

Det var många år sedan jag jag senast flyttade, men det känns som om det fortfarande är samma saker som gäller: att jobba och få ordning på hemmet.
Men jag fortsätter att titta in här då och då.
Och beträffande Bajen får ni väl hoppas att turen från allsvenska premiären håller i sig. :-)

Cliff Hanger sa...

Jah - Jo, det är likadant för oss. Dessutom har vi ju en långt gången graviditet att hålla ögonen på. Egentligen tar det itne så lång tid att skriva några rader. Men jag ville ändå lämna en brasklapp, för när man har mycket att göra kan uppdaterandet mer kännas som en börda än ett nöje. Dessutom känns det taskigt att bara skriva på sin egen blogg och inte kommentera på andras. Men nu när jag har förklarat läget lättar jag på bördan. Kanske blir det därmed en hel del bloggande ändå?

Jag sticker inte under stol med att Bajen hade tur i måndags. Men det är inte lätt att spela Bajens typ av fotboll på en leråker mot en så fysisk och primitivt spelande nykomling, som har allt att vinna, i första omgången. Det var tre riktigt sköna poäng. Stilpoängen tar vi senare under säsongen. :-)

TeachGirl sa...

Så länge du inte slutar helt, så får det väl vara OK då'rå ;-)

Om man har mycket att göra, och ni har definitivt det, så förstår jag att bloggen inte är prio 1. Skriv när du vill helt enkelt!

londongirl sa...

Men desto gladare blir man då om du dyker upp här eller rentav hos en annan då!!! :-)
Ha det gott alla tre!

Cliff Hanger sa...

Tack för er support, kära bloggkollegor! :-)