på nätet sedan 2005
Så flitig du är att skriva. Känner mig avunsjuk! Själv håller jag mig till det som går på jorden just nu. Som entrecoté...;)
Är det en maträtt... eller är jag trög?
Stellapolaris - Tack. Men så ironiskt att jag drabbades av bloggtorka strax efter din kommentar. Men nu är jag på gång igen. Var växer entrecoten någonstans? ;-)Jill - O, de hittar på så poetiska namn på dagens lunch-rätterna där jag brukar äta. Visst är det en maträtt. :-)
Jaha? Entrecote´n ser man på gröna ängar! Den går där o nafsar i sig gräs... Men då får jag väl sluta kommentera då....
Stellapolaris - He he, ja den går säkert och betar där bredvid Big Mac och Porterstek. Fortsätt gärna att kommentera du, jag är beredd att ta risken.
Själv åt jag falafel och kom att tänka på artikeln om överbliven frityrolja (efter att man gjort falafel) som man gör tvål av - fräscha bönor blir det!
Pumita - Fyndigt, fyndigt, söderböna där! :-)
Skicka en kommentar
7 kommentarer:
Så flitig du är att skriva. Känner mig avunsjuk! Själv håller jag mig till det som går på jorden just nu. Som entrecoté...
;)
Är det en maträtt... eller är jag trög?
Stellapolaris - Tack. Men så ironiskt att jag drabbades av bloggtorka strax efter din kommentar. Men nu är jag på gång igen.
Var växer entrecoten någonstans? ;-)
Jill - O, de hittar på så poetiska namn på dagens lunch-rätterna där jag brukar äta. Visst är det en maträtt. :-)
Jaha? Entrecote´n ser man på gröna ängar! Den går där o nafsar i sig gräs...
Men då får jag väl sluta kommentera då....
Stellapolaris - He he, ja den går säkert och betar där bredvid Big Mac och Porterstek. Fortsätt gärna att kommentera du, jag är beredd att ta risken.
Själv åt jag falafel och kom att tänka på artikeln om överbliven frityrolja (efter att man gjort falafel) som man gör tvål av - fräscha bönor blir det!
Pumita - Fyndigt, fyndigt, söderböna där! :-)
Skicka en kommentar