torsdag, november 29, 2007

Bara så ni vet

Jag har varit dålig på att aktivera mig i bloggosfären på sistone. Både på min egen blogg och som läsare och kommentator på andras bloggar. Detta gäller bloggosfären överlag, så känn dig inte diskriminerad om jag inte har synts till på just din blogg.

Lömska nycklar



Visst är det en gullig tant? Nycklarna halkade inte ur fickan. Nej, de smög upp ur fickan. Vilken syn det måste ha varit!

onsdag, november 21, 2007

Bajen stjäl från AIK



Bajen ”stjäl” från AIK alltså… Det hade varit intressant att se den stölden live! Jag ser framför mig hur några feta kansligubbar i grönvit mundering oväntat dyker upp på aik:s träning och under vapenhot grabbar tag i Nazanin, slänger in henne i en grönvit skåpbil och tvingar på henne en bajentröja. Fast jag trodde ändå att människostöld kallades för kidnappning. ”Bajen kidnappar aik:s supertalang” borde alltså rubriken varit.

Att Bajen håller på med kidnappning var nytt för mig. Naiv som jag är trodde jag att Bajen brukade betala för sig. Men med Bajens ständigt trasslande ekonomi är det förstås helt rätt att pröva nya, djärva grepp! Jag väntar med spänning på vad nästa steg på Bajens brottsliga bana blir. Kidnappning av Messi? Dopning av Haris och Emil (de behöver faktiskt biffa till sig)? Svartbygge av en ny arena (verkar vara enda sättet att få en ny arena)?

Annars verkar inte den där Nazanin vara mycket till stöld. Jag läste en intervju med henne där hon bland annat säger att hon ”är aik:are i hjärtat”. Bara en sån sak. Dessutom är hon inte särskilt konsekvent. På frågan om hon ska fortsätta gå på aik-matcherna i herrallsvenskan svarar hon ”Ja, när jag hinner. Men jag kollar hellre på La Liga och Serie A”. Sedan får hon frågan om a-lagsherrarna brukar komma på deras matcher. Då svarar hon ”Nej, och det kan jag bli lite förbannad på. (…) Kallar man sig aik:are är man väl det för hela klubben”. Jag tycker att hon, som hellre kollar på utländska lag än på laget i sitt hjärta, kastar sten i glashus där. Sedan säger hon i intervjun att det ”inte var en enda överstegsfint i dam-VM senast”. Hon lyckades alltså titta på VM och ändå undgå att se Martas trollkonster. Det är en smärre bedrift, för att utrycka sig snällt.

fredag, november 16, 2007

Övernaturlig tidsuppfattning



"...har tiden bokstavligt talat stått still i över hundra år". Bokstavligt talat? Skulle inte tro det...

P.S. Fortsätt gärna komma med era bästa bloggtips, som jag efterlyste i föregående inlägg!

torsdag, november 15, 2007

Ge mig dina bästa bloggtips!

Nu har jag precis rensat i länklistan. Det var några där som inte uppdaterat på länge, lagt ner verksamheten eller som applicerat lösenord till sina bloggar. Skönt att städa upp lite grann, samtidigt som det är trist med folk som försvinner, även om de "bara" är bloggpolare.

Jag kom på en bra idé! Jag vill helt enkelt att ni som läser detta ger mig länkar till era tre favoritbloggar (förutom denna blogg då... eller andra bloggar som ni vet att jag läser)! Jag vet att ni också har länklistor, men jag vill veta vilka bloggar som ni gillar allra mest. Det vore kul att få några nya sköna bloggar att följa, nu när några andra har försvunnit på ett eller annat sätt. Om ni känner för att ge fler än tre bloggtips går det självklart också bra. Tack på förhud!

tisdag, november 13, 2007

Bantningstips

Vill du gå ner i vikt? Mitt bästa tips lyder så här: Kissa! Jag gick själv ner hela 14 hekto när jag kissade nyligen (vägde mig precis innan och direkt efter).

Det här var ett riktigt pissigt inlägg. Förlåt.

söndag, november 11, 2007

Fidel Castro död - "kul och intressant"



Tycka vad man vill om Fidel Castro, men för mig känns inte Norra Skånes chefredaktörs kommentar varken professionell eller etisk. Inte deras arbetsmetoder heller.

fredag, november 09, 2007

onsdag, november 07, 2007

Goda råd?


Jag är inte helt säker på att man får så goda råd av Goda Råd AB... Men det är klart, man kan ju lära sig av misstagen också.

tisdag, november 06, 2007

Moderaternas girighet och dubbelmoral

Läs inläggen från 4 och 5 november hos Sånger från nedre botten! De är bra skrivna och jag håller med till fullo.

Min vän Jny har en känsloladdad, starkt regeringskritisk blogg också. Den finns här.

I så fall behöver nog till och med jag kompetensutveckling



Tack Agipman för bidraget.

torsdag, november 01, 2007

Alla pensionärer åker inte färdtjänst


Jag missade lite med urrivningen av denna (gamla) nyhet. Men det handlar alltså om att Taxi Stockholm förlorade i upphandlingen av färdtjänsten.

Vad än rubriken säger tror jag ändå att de fortfarande får köra pensionärer.