torsdag, november 29, 2007

Bara så ni vet

Jag har varit dålig på att aktivera mig i bloggosfären på sistone. Både på min egen blogg och som läsare och kommentator på andras bloggar. Detta gäller bloggosfären överlag, så känn dig inte diskriminerad om jag inte har synts till på just din blogg.

8 kommentarer:

stellapolaris sa...

He´s back!
Diskriminerad?
Jooooo....
;)

El_Pedro sa...

men va skumt - jag var här igår och då fanns inte denna post?

lugna bananer - saker går och upp ned

londongirl sa...

Vad håller du på med istället för att vara i bloggvärlden? (Bara så nyfiken) :-)

Thérèse sa...

Tar det inte personligt , jag har varit likadan själv , dålig på att blogga och läsa bloggar men det blir så ibland. Det är väl rätt hälsosamt att man har ett liv utanför bloggosfären också

Cliff Hanger sa...

Stellapolaris - Inte skulle jag diskriminera heller!

El Pedro - Jag kan inte besvara din fråga, men det verkar onekligen konstigt! De lugna bananerna går sannerligen upp och ner, så är det. ;-)

Londongirl - Jag har jobbat (kan inte, som vissa andra blogga från jobbet...om jag inte skulle blogga från mobilen), varit på flera födelsedagskalas, spelat poker, biljard, innebandy och badminton, tittat på fotboll, lägenheter, varieté och en konsert med flera olika artister. Sedan, när jag har haft tid över, har jag känt mig lite oinspirerad till bloggandet också. Lusten har inte riktigt funnits där. Men sånt går ju i vågor.

Thérèse - Bra inställning. Ett liv vid sidan om bloggandet är klart underskattat. :-) Men jag kan ändå få lite dåligt samvete om jag inte har kommenterat hos någon på länge. Sedan vill jag ju inte att folk ska glömma bort min blogg heller.

londongirl sa...

Skönt att höra!Håller med Therese...det är hälsosamt att du/vi har ett liv irl också.
Ha det gott!

River sa...

Ville bara säga att jag har börjat blogga igen på en ny adress. Om det fortfarande intresserar. Mycket träning, men även vanligt vardagssnack.

Välkommen till

riverspringer.blogspot.com

Cliff Hanger sa...

River - Trevligt att höra av dig. Kände mig ganska utestängd när jag plötsligt inte kom in på din förra blogg. Har sparat din nya adress bland favoriterna.